Lindt blandade smaker

Lindts breda chokladutbud inkluderar den krämiga och balanserade mjölkchokladen samt den spännande vit mandelkrisp med krispiga texturer. Lindor Milk, med sin karakteristiska rundade form, erbjuder en lyxig smak av mjölkchoklad som omsluter dina sinnen. Oavsett om du föredrar klassisk mjölkchoklad, innovativ vit mandelkrisp eller förförisk Lindor Milk, utstrålar Lindts chokladexpertis och passion.

Smaker

Mjölkchoklad, vit mandelkrisp och Lindor Milk.

Allergener

Helmjölkspulver, skummjölkspulver, laktos, mandel, sojalecitin, smörfett, kornmaltextrakt. Kan innehålla hasselnötter och andra nötter.

Lindt mjölkchoklad

Lindt mjölkchoklad är känd för sin lena och krämiga konsistens som smälter i munnen. Dess distinkta rika smak är en följd av noggrant utvalda kakaobönor och högkvalitativ mjölk. Chokladen har lockat chokladälskare världen över i många år tack vare sin oemotståndliga kombination av sötma och chokladig fyllighet. Lindt fortsätter att vara ett namn som förknippas med utsökt mjölkchoklad av högsta kvalitet.

Smaker

Mjölkchoklad

Allergener

Helmjölkspulver, skummjölkspulver, sojalecitin. Kan innehålla spår av hasselnöt och mandel.

Lindt HELLO

Lindt HELLO är en produktlinje av chokladskapelser från Lindt & Sprüngli med högkvalitativ choklad. Chokladen bjuder på en utsökt smak som kombineras med färgglad förpackning. Lindt HELLO har blivit populär för sin moderna variation av smaker.

Smaker

Crunchy Nougat, Strawberry Cheesecake, Salted Caramel och Cookies & Cream.

Allergener

Helmjölkspulver, skummjölkspulver, hasselnötter, smörfett, vetemjöl, skummjölksyoghurtpulver, gräddpulver, helmjölk, laktos, sojalecitin, gräddkvargpulver, kornmaltextrakt, innehåller mjölk . Kan innehålla mandel och andra nötter.

Lindt och Lindor minikulor

Lindt är ett framstående schweiziskt chokladmärke som är känt för sin överlägsna kvalitet och smakupplevelse. Lindor minikulor är en ikonisk produkt från Lindt, kända för sin lena chokladskal och fyllningar som smälter i munnen. Dessa små chokladkulor finns i en mängd olika smaker, från klassisk mjölkchoklad till andra varianter som hasselnöt och karamell. Lindor minikulor från Lindt är en favorit bland chokladälskare och ger en lyxig godbit att njuta av fram till julafton.

Smaker

White, Milk, Dark, Nötcreme, Snöboll, Caramel (beror på vald kalender)

Allergener

Helmjölkspulver, hasselnöt, laktos, smörfett, skummjölkspulver, sojalecitin, kornmaltextrakt. Kan innehålla mandel och andra nötter.

Lindt Lindor

Lindt Lindor choklad är känd för sin smälter-i-munnen-konsistens och runda form. Tillverkad av Lindt & Sprüngli, en framstående schweizisk chokladtillverkare, är Lindor choklad en lyxig njutning med krämig konsistens och högkvalitativa ingredienser. Dess eleganta förpackning och distinkta smak har gjort den populär bland chokladälskare världen över, erbjudande en dekadent stund av njutning i varje bit.

Smaker

Milk, Dark, White och Dark 60 % kakao

Allergener

Helmjölkspulver, laktos, smörfett, skummjölkspulver, sojalecitin, kornmaltextrakt. Kan innehålla hasselnöt, mandel och andra nötter.

Milka mjölkchoklad

Milka mjölkchoklad är känd för sin karakteristiska lena och krämiga smak av mjölkchoklad som lockar fram en mild och behaglig sötma. Chokladens konsistens smälter försiktigt i munnen och ger en njutbar smakupplevelse som har gjort den till en omtyckt favorit bland chokladentusiaster världen över.

Smaker

Mjölkchoklad

Allergener

Kakaomassa, skummjölkspulver, mjölk, laktos, smörfett, hasselnöt, sojabönor. Kan innehålla andra nötter och gluten.

Milka Blandade smaker

Milka alpmjölkchoklad lockar med en len och krämig smak av alpmjölk som smälter försiktigt i munnen. Hasselnötschokladen balanserar mjölkchoklad med rika hasselnötter och en krämig konsistens. Crème au kakao-varianten kombinerar mjölkchoklad med elegant kakao-fyllning, medan jordgubbschokladen ger en fruktig twist till den lena mjölkchokladen.

Smaker

Alpmjölk, hasselnöt, crème au kakao och jordgubb

Allergener

Skummjölkspulver, mjölk, sött vasslepulver, laktos, smörfett, hasselnöt, sojalecitin. Kan innehålla andra nötter och gluten.

Ritter SPORT mini

Ritter SPORT mini erbjuder choklad av utmärkt kvalitet i fyra olika smaker. Med sin miniatyrstorlek lockar den chokladälskare till att unna sig en läckerbit utan att överdriva. Varierad fyllning och en krispig textur som garanterar en njutningsfull upplevelse. Välj Ritter SPORT mini som en del av dina godsaksval och utforska den spännande smakvariationen som Ritter SPORT har att erbjuda.

Smaker

Alpine milk, Cornflakes, Almond och Dark cocolate.

Allergener

Helmjölkspulver, mandel, laktos, skummjölkspulver, smörfett, hasselnöt, sojalecitiner, kornmalt. Kan innehålla spår av jordnöt, andra nötter och ägg.

Ritter SPORT chokladkuber

Ritter SPORT chokladkuber erbjuder en rad spännande smaker i en perfekt munsbit. Varje bit ger en balanserad och intensiv smakupplevelse. Oavsett om du föredrar något sött och krämigt eller knaprigt, finns det en Ritter SPORT chokladkub för att tillfredsställa dina smaklökar ända fram till julafton.

Smaker

Choco Crisp, Ädelnougat, Helnöt i nougatcreme och Karamell

Allergener

Kakaomassa, helmjölkspulver, laktos, hasselnöt, skummjölkspulver, smör, vassle, vetemjöl, mjölk, sojalecitin, skummjölk, grädde, kornmaltextrakt. Kan innehålla spår av jordnöt, andra nötter och ägg.

Rettergut

Rettergut är ett tyskt chokladmärke som brinner för att rädda och återanvända choklad för att minska matsvinn och främja hållbarhet. Genom att förvandla och omvandla överbliven choklad till innovativa och smakfulla kreationer, ger Rettergut nytt liv åt dessa produkter. Med sitt starka engagemang för att rädda och återanvända choklad bidrar Rettergut till en mer hållbar livsmedelsindustri och ger chokladälskare möjlighet att njuta av läckerheter med gott samvete.

Smaker
Allergener

Helmjölkspulver, skummjölkspulver, hasselnötspuré. Kan innehålla spår av andra nötter, soja och gluten.

Toblerone

Toblerone Mini choklad är en utsökt variant av den berömda Toblerone-chokladen från Schweiz. Dessa små chokladbitar behåller Toblerones ikoniska trekantiga form, men i en miniatyrstorlek som är perfekt för att avnjutas som en liten godbit. De kombinerar mjölkchoklad, mandel och honungsnougat för att skapa en oemotståndlig smakupplevelse.

Smaker

Mjölkchoklad, vit choklad och mörk choklad

Allergener

Helmjölkspulver, smörfett, mandel, honung, sojalecitin, äggvita.

Miniatures Mix

Miniatyrmixen av choklad innehåller de fyra populära märkena Bounty, Mars, Snickers och Twix. Varje bit erbjuder en unik smak och textur. Du kan njuta av exotisk kokos med Bounty, krämig nougat med Mars, kombinationen av karamell och jordnötter med Snickers, och den perfekta balansen mellan kex, kola och choklad med Twix. Detta ger dina kunder en variationsrik chokladupplevelse att avnjuta.

Smaker

Bounty, Mars, Twix och Snickers

Allergener

Skummjölkspulver, mjölk, jordnöt, vetemjöl, laktos, helmjölkspulver, sojalecitin, kornmaltextrakt, äggvita, mjölkprotein, vetegluten. Kan innehålla: hasselnöt, mandel och havre.

Confiserie

Kvalitativ mjölkhoklad med Rainforeset Alliance-certifikat

Smaker

Mjölkchoklad

Allergener

Helmjölkspulver, vasslepulver, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Sarortti

Sarotti-choklad är ett välkänt och anrikt tyskt varumärke med enastående kvalitet och smak. Vi erbjuder fyra utsökta smaker av vanlig och fairtrade-choklad: Whole Milk, Dark chocolate, Hazelnut och Gianduja. Väljer ni Sarotti fairtrade-choklad kan du njuta av dessa fantastiska smaker samtidigt som du stödjer rättvisa och hållbar kakaoproduktion.

Smaker

Whole Milk, Dark chocolate, Hazelnut och Gianduja

Allergener

Helmjölkspulver, hasselnötter, skummjölkspulver, gräddpulver, sött vasslepulver, sojalecitiner. Kan innehålla spår av andra nötter samt gluten.

M&M

M&M’s choklad är en ikonisk godisprodukt som introducerades för första gången 1941. Dess unika koncept med färgglada, små chokladbitar omgivna av ett hårt skal har gjort den till en populär favorit världen över. I vår kalender finner ni M&M’s Crispy crunchy balls med spröd kärna gjord av ris, täckt med mjölkchoklad och ett färgglatt krispigt sockerskal.

Smaker
Allergener

Skummjölkspulver, laktos, smörfett av mjölk, kornmaltextrakt, sojalecitin. Kan innehålla spår av jordnöt, hasselnöt och mandel.

Tony´s

Tony’s choklad är årets nyhet i vårt utbud och ett utmärkt val för chokladälskare med sina åtta olika smaker. Genom att välja Tony’s choklad kan du njuta av en varierad och spännande smakupplevelse samtidigt som du stödjer rättvis handel och bidrar till bättre levnadsvillkor för kakaobönder och arbetare. Företaget grundades i Nederländerna av tre vänner med en vision om att skapa god choklad som gör gott för människor och planeten, och genom deras fair trade-certifiering främjar de även hållbar odling.

Smaker

Milk hazelnut, White, Dark almond sea salt 31 %, White raspberry popping candy, Milk nougat, Dark milk pretzel toffee 42 %, Milk caramel sea salt, Dark 70 %, Milk och Dark millk 42 %. (Av tekniska skäl är det möjligt att alla smaker inte alltid ingår.)

Allergener

Helmjölkspulver, sojalecitin, mandel, hasselnöt, honung, äggvita, grädde, mjölk, vetemjöl, vetemaltmjöl. Kan innehålla spår av ägg, jordnöt och andra nötter.

Brandt mjölkchoklad

brandt mjölkchoklad

Brandt är ett välkänt tyskt varumärkeoch deras Whole Wheat Crunchy Balls är en smakrik kombination av knaprig helvetesvetekärna täckt med ljuvlig mjölkchoklad. Dessa små godbitar har blivit ett populärt och njutbart val.

Smaker

Mjölkchoklad

Allergener

Helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl, sötvasslepulver, vetemjöl, vetestärkelse, skummjölkspulver, sojalecitiner, laktos. Kan innehålla spår av andra spannmål som innehåller gluten, samt nötter.

Brandt Black & White

Brandt är ett välkänt tyskt varumärkeoch deras Whole Wheat Crunchy Balls är en smakrik kombination av knaprig helvetesvetekärna täckt med ljuvlig vit och mörk choklad. Dessa små godbitar har blivit ett populärt och njutbart val.

Smaker

Vit och mörk choklad

Allergener

Helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl, vetemjöl, vetestärkelse, skummjölkspulver, sojalecitiner, mjölk. Kan innehålla spår av andra spannmål som innehåller gluten, samt nötter.

Zonama Foods

Zonama Zebra Bar Minis erbjuder en härlig mix av smaker i sina Raw Fruit & Nut Bars. Barsen kommer i varianterna Cacao & Orange, Cherry Tart och Cashew Crush. Varje tugga ger en balanserad kombination av fruktens naturliga sötma och nötternas krispiga textur, perfekt som ett litet energigivande och nyttigt snack. Oavsett om du föredrar en antydan av citrus, kakaons rikhet eller kombinationen av körsbär och cashewnötter, så har Zonama Zebra Bar Minis något som passar dina smakpreferenser.

Smaker

Cacao & Orange, Cherry Tart and Cashew Crush

Allergener

Cashewkärnor. Kan innehålla spår av jordnöt och andra nötter.