Direktleverans till mottagarna

Med omsorgsfullt skyddande kartongomslag och noggrann adressering ser vi till att varje kalender når rätt mottagare i perfekt skick.

Om du inte kan, vill eller hinner skicka ut dina gåvor till mottagarna så kan vi hjälpa dig med paketering, adressering och frakt. Det är möjligt att få antingen hela eller delar av beställningen individuellt förpackade för att kunna skicka kalendrarna vidare. Vi förstår vikten av att leverera kalendrarna på ett säkert och effektivt sätt, och vi är här för att underlätta processen för er.

Individuell förpackning

En av de fördelar vi erbjuder är möjligheten att få varje chokladkalender individuellt förpackad. Detta innebär att varje kalender blir snyggt och omsorgsfullt placerad i ett skyddande kartongomslag. Vi ser till att varje kalender är väl skyddad under transporten för att säkerställa att de når era kunder i perfekt skick.

Adressering

När det gäller adresseringen kan ni tillhanda oss adresslistorna för era kunder, och vi tar hand om resten. Vi förstår vikten av att ha en smidig och pålitlig distributionsprocess, och vårt mål är att erbjuda er och era kunder en problemfri upplevelse.

Kontakta oss för priser eller om du har några frågor!

Observera att inte alla kalendrar har individuella kartonger som tillval och att leveranstiden ut till kund blir längre vid individuell paketering och adressering.