Designhjälp?

Vi har lång erfarenhet inom design, så om du behöver hjälp med att få fram det perfekta julbudskapet och utseendet på dina chokladkalendrar står vi till tjänst! Vi kan designa ett snyggt tryckmaterial enligt dina önskemål och eventuella grafiska profil så att du får ut precis det du vill på kalendrarnas fram- och baksidor. För att det skall bli enkelt att förutse kostnaderna har vi tagit fram två paketlösningar.

Stora designpaketet - Skräddarsydd tryckdesign

Vi hjälper dig att ta fram en unik tryckdesign som följer din grafiska profil och alla önskemål och som ger mottagaren en härlig känsla inför jul med en väldigt tydlig avsändare.
Pris: 1 800 SEK + moms

Lilla designpaketet - Färdiga julmotiv

Vi har också många fina färdiga julmotiv i olika stilar att välja bland, där vi ser till att du får din logga och ditt budskap på både fram- och baksida. Vi anpassar ett befintligt julmotiv så att det blir personligt och unikt.
Pris: 600 SEK + moms

Gör det själv med våra tryckmallar

Vill ni hellre ta fram tryckunderlaget själv så tillhandahåller vi rätt tryckmall och tryckspecifikationer. Ni återkommer med en färdig tryckfil som vi sedan använder vid produktionen. Vi tar inte ansvar för eventuella fel som kan uppstå om tryckunderlaget inte stämmer med angivna och tillhandahållna specifikationer.
Pris: 0 SEK

Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss!