Så handlar du

Att beställa en chokladkalender med eget tryck är enkelt hos oss.

Överraska och visa dina kunder och anställda uppskattning samtidigt som du skapar varaktiga intryck med en chokladkalender med eget tryck. Vi erbjuder ett brett utbud, smidiga lösningar och är redo att hjälpa till om du behöver assistans.

1. Kalendermodell

Välj den modell och choklad som passar just dig och dina önskemål! De flesta av våra modeller har olika mumsiga chokladmärken att välja bland. Räkna efter hur många personer du vill glädja med den under december och välj antal.

2. Tryckdesign

Alla våra kalendrar trycks med ert eget tryckmotiv och det finns olika möjligheter till detta. Vill du ha ett alldeles eget motiv på kalendrarna? Välj det alternativet när du beställer så skickar vi tryckmall och tryckinformation till er. Om du inte har möjlighet att ta fram detta själva hjälper vi gärna dig att få fram precis vad du vill ha. Eller så kan ni välja ett av våra färdiga julmotiv där vi lägger in julhälsning och logotyp på både alla sidorna.
Läs mer om vår designhjälp här »

3. Leveransmöjligheter

Välj leveransalternativ. Antingen kan alla kalendrarna levereras till dig, eller så hjälper vi dig med att skicka ut dem till mottagarna. När du bestämt dig så är du redo att lägga din beställning!

4. Beställ

På respektive produktsida lägger du din order med valda alternativ. Vi återkopplar inom kort med er för att kunna gå vidare med er beställning. När du godkänt orderbekräftelsen och tryckkorrekturet anländer dina chokladkalendrar efter cirka fyra veckor.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss!